Torsdag, 16. april 2020 — af Marianne Singer

Helt nye billeder: Se dronningen blive overrasket med morgensang

Foto: Kongehuset / arkivfoto: Hanne Juul
Dronning Margrethe fik alligevel sin morgenvækning på Fredensborg Slot. Kongehuset har offentliggjort et fint nyt billede af en overrasket og glad fødselar.

Selvom det officielle program for dronning Margrethes 80-års fødselsdag blev aflyst på grund af coronavirus, ser det ud til, at den kongelige fødselar indtil videre har haft en forrygende tid på sin store dag.

Nu har dronning Margrethe også fået sin morgenvækning med sang på Fredensborg Slot, selvom det blev på en lidt anden måde end oprindelig annonceret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et herligt billede

Det danske kongehus har på de sociale medier offentliggjort et herligt billede af dronning Margrethe med udslået morgenhår og i natkjole, der bliver vækket med morgensang af hoffets personale.

Med et strålende smil lytter hun til "I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme".

Skulle have været familien

Oprindelig var det familie og venner, der skulle have sunget for dronningen på hendes 80-års dag, men det måtte aflyses.

”I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme,” lød det i morges i Kuppelsalen på Fredensborg Slot, hvor personalet på slottet med god afstand sang morgensang for Hendes Majestæt Dronningen. ⁣

Efterfølgende takkede Dronningen for sangen." lyder i opslaget fra kongehusets Facebook - og Instagram-profil.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden