7. okt. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Helt vildt: Kronprins Frederik med i populært tv-program

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Aller Foto
Denne sommer havde kronprins Frederik stor succes i ”Kurs mod danske kyster” på TV2. Nu lader alt til, at han fortsætter sin tv-succes på DR i et andet populært program.

Kronprins Frederik har med stor succes medvirket i TV2’s ”Kurs mod danske kyster”, hvor han sejlede ud med Mikkel Beha Erichsen og dennes sønner ombord på det gode skib Wallenberg.

Nu lader man op til kronprinsens næste tv-optræden, og igen er han i selskab med prominente profiler i et ret vildt program.

Denne gang i DR-regi.

Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe
Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe
Foto: DR

Kronprins Frederik med i "Nak og æd"

Kronprins Frederik skal angiveligt som stjernegæst i selskab med Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe medvirke i den kommende sæson af ”Nak og æd”.

Det fortæller ugebladet Her og Nu, der dog hverken kan få be- eller afkræftet nyheden hos DR-programmets redaktør, Anders Roholt.

BILLED-BLADET har været i kontakt med kongehusets kommunikationsafdeling, og heller ikke her er der hjælp at hente i denne forbindelse.

Skød og spiste en flodhest

”Nak og æd” er et ret fantastisk program, hvor der nedlægges lidt af hvert, som kokken Kirk derefter tilbereder i den fri natur.

Nikolaj Kirk har for eksempel lavet lækre gryderetter af kogt og stegt flodhest, da "Nak og æd" var en tur i Afrika.

Også i Danmark er der dog masser af godt at skyde og spise.

Frederik er en ivrig jæger

Kronprins Frederik er en ivrig jæger, og han står for eksempel hvert år i spidsen for den såkaldte Kongejagt, hvor han i selskab med andre jægere nedlægger vildt.

Kronprinsen er protektor for Dansk Jægerforbund.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse om dronning Margrethe, som har taget hul på et nyt kapitel, og så er der friske billeder fra den kongelige families deltagelse ved Folketingets Åbning.

Desuden er der sædvanen tro fuld fokus på alt om Vild med dans.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb41-forsider.jpg

Læs mere om: