14. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Her er hemmeligheden bag Vincents flotte indsats

Prins Vincent
Prins Vincent
Foto: Hanne Juul
For kronprins Frederik var det en kæmpe oplevelse at deltage i Royal Run, som også tre af hans og Marys børn gav den gas i. Især Vincent imponerede alle med sine løbe-evner. I den forbindelse kom kronprins Frederik med en sjov afsløring om Vincent.

Kronprins Frederik og resten af kronprinsfamilien havde en forrygende dag med Royal Run i hele landet søndag den 12. september.

Kronprins Frederik løb One Mile i Sønderborg, Odense og København, og kronprinsesse Mary løb fem kilometer i Aalborg.

Vincent og hans søskende imponerede Frederik

Kronprinsparrets tre yngste børn Isabella, Josephine og Vincent løb 1609 meters familieløb ved Amalienborg, og her imponerede især prins Vincent, der efter familie-milen såmænd var i aktion igen i Royal Run-sammenhæng.

Som den eneste af kronprinsparrets børn løb han fem kilometer-distancen, som er ret krævende.

Vincent fik gode tider i såvel One Mile-familieløbet som på fem kilometeren, og det var noget, som imponerede alle.

Frederik afslørede lille hemmelighed

Ikke mindst kronprins Frederik var stolt og imponeret, og da Frederik selv var kommet i mål efter 10 kilometer-Royal Run søndag aften, afslørede han smilende den sjove hemmelighed bag Vincents løbe-talent og glæde ved fysisk aktivitet.

- Han har fået sådan et løbe-ur, og det synes han er meget spændende, og det tror jeg faktisk giver ham mulighed for at få tal på sin træning, lød det fra kronprinsen, som sammen med Vincent og resten af kronprinsfamilien også fik tid til at heppe på de mange glade løbere på Amalienborg Slotsplads.

Kronprinsfamilien til Royal Run
Kronprinsfamilien til Royal Run
Foto: Hanne Juul

Blev støttet af voksne løbere

Netop Vincents træning op til Royal Run, glæden ved løbe-uret og den hjælp han fik fra de voksne hjælpeløbere, de såkaldte Runners, der løb ved kronprinsparrets børns side i Royal Run betød en del.

De tre voksne løbere, der var ved Vincent, Josephine og Isabellas side i familieløbet var Sofie Ohlsson Svangren, Martin Skriver Friis Knudsen og Thomas Lind.

Undervejs i de to Royal Run-løb, Vincent deltog i, holdt han flere gange øje med sit løbe-ur, der var med til at gøre den 10-årige løbeprins’ oplevelse ved Amalienborg sjov og spændende.

Læs mere om: