14. mar. 2016
Af Henrik Salling

Her kan du følge dronning Margrethes kunstnerbal

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-512827.jpg
Foto: Martin Høien
Både TV 2 og Danmarks Radio sender fra dronning Margrethes kunstnerbal tirsdag aften.

Der er lagt op til en storslået aften, når dronning Margrethe tirsdag aften byder indenfor til kunstnerbal på Christiansborg Slot.

En lang perlerække af danske kunstnere er inviteret, og det er heldigvis en stor del af de inviterede, som har takket "ja" til dronningen.

BILLED-BLADET dækker naturligvis den store aften, og resultatet kan du se i det kommende nummer, BILLED-BLADET nr. 11, der udkommer torsdag d. 17. marts.

Følg med på TV

Men allerede på selve aftenen har du mulighed for at følge ballet på nærmeste hold, da både TV 2 og DR1 sender fra begivenheden, hvor omkring 300 stjerner fra kunst- og kulturlivet vil være til stede.

Det er Natasja Crone, som er vært på TV 2 Charlie fra kl. 18.10, og med sig har Natasja designeren Jesper Høvring, journalisten Peter Thygesen og BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau i et ekspertpanel.

DR1 transmitterer også fra gæsternes ankomst fra klokken 19.00. Her er det Kåre Qvist og Tine Gøtzsche, som er værter.

    Fra kongefamilien deltager foruden aftenens værtinde kronprinsparret, prins Joachim og prinsesse Marie samt prinsesse Benedikte.

    Også i 2009 inviterede dronningen til "Aftenselskab for kunst og kultur" på Christiansborg. Dengang var også kronprinsparret til stede - og som det fremgår af billedet øverst, var kronprinsen på krykker efter et uheld på en kælkebakke i Schweiz.

    Se billeder fra kunstnerballet i 2009 i galleriet her:

    GALLERI: Regentparrets aftenselskab for kultur og sport 2009

    Læs mere om: