Tirsdag, 14. januar 2020 — af Trine Larsen

Her skal dronningen på sommertogt

Dronning Margrethe på sommertogt
Foto: Jesper Sunesen
Dronning Margrethe skal igen i år på sommertogt med Kongeskibet Dannebrog og sommertogtet kommer til at foregå i en by, som dronningen kender vældig godt, omend det er første gang hun ankommer til byen på sommertogt.
Dronning Margrethe skal igen i år på sommertogt med kongeskibet Dannebrog, og det kommer til at ske 5.-6. juni.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Turen går til "Smilets By" Aarhus og selvom det er en by, dronning Margrethe kender vældig godt og tit og ofte opholder sig i, når hun tager ophold på Marseligborg Slot, så er det første gang, dronningen modtages i byen som del af et sommertogt med kongeskibet Dannebrog.
Dronnigens sommertogt til Aarhus, der strækker sig over to dage, kommer også til at blive en fejring af dronningens 80 års fødselsdag. Det giver borgerne i Aarhus og omegn mulighed for at fejre majestæten, for dronningen vil blive modtaget officielt på byens rådhus. Her vil dronningen blive fejret og hyldet og komme ud på rådhusets balkon - præcis, som det skete for fem år siden, da dronningens 75-åris fødselsdag blev festligt markeret i byen. Også om eftermiddagen efter dronningens ankomst til Havnepladsen vil der være fejring i Mindeparken, hvor dronningen er midtpunkt ved forskellige aktiviteter, og her vil der være åbent for offentligheden, så alle kan deltage i fejringen af majestæten og gøre hendes officielle besøg i Aarhus helt uforglemmeligt.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden