Tirsdag, 8. februar 2022 - af Marianne Singer

Hidtil uset billede: Se kronprinsesse Marys smukke selvportræt

Et af de nye officielle portrætter af kronprinsesse Mary taget i anledning af hendes 50-års fødselsdag af danske Hasse Nielsen. 
Et af de nye officielle portrætter af kronprinsesse Mary taget i anledning af hendes 50-års fødselsdag af danske Hasse Nielsen. 
Foto: Hasse Nielsen
I forbindelse med kronprinsesse Marys 50-års fejring dukkede pludselig en helt ny fotograf, Hasse Nielsen, op i den kongelige kulisse. På sin Instagram har han delt et helt unikt billede af Mary.

Det var noget af en overraskelse, at et helt nyt fotografnavn dukkede op i forbindelse med de mange nye magiske portrætter af kronprinsesse Mary og hendes familie i forbindelse med kronprinsessens 50-års fødselsdag.

Danske Hasse Nielsen havde sin byline på blandt andet følgende fantastiske billeder:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Succesrig fotograf

Mens 46-årige Hasse Nielsen måske ikke er så kendt i de kongelige kredse er han en succesrig fotograf på den internationale mode- og kendisscene.

Efter at have afsluttet college startede han, ifølge models.com, ud som assistent for forskellige internationale modefotografer. 

Deler hidtil uset billede

På sin Instagram-profil deler Hasse Nielsen et hidtil uset billede af kronprinsesse Mary fra den serie, som han har taget af hende til Financial Times til hendes fødselsdagsinterview.  Tryk her for at se det smukke selvportræt I opslaget skriver han, at han har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med kronprinsessen og at selvportrættet er taget i riddersalen med Hasse Nielsens kamera. 

Store kunder

I 2000 begyndte Hasse Nielsen for alvor sin karriere som fotograf med fokus på mode, skønhed og portrætter og blev en af Skandinaviens mest eftertragtede fotografer. 

Blandt hans kunder og publikationer er H&M, Georg Jensen, Hasselblad, Filippa K, By Malene Birger, Tiger of Sweden, Vogue Spain, Vogue Germany, Man About Town, Harper’s Bazaar og V Magazine.

Blandt de kendte navne han har fotograferet er Thandie Newton, Tal R og David Lynch.
Hasse Nielsen bor skiftevis i London, Paris, New York og Købehavn. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden