8. sep. 2021
Af Marianne Singer

Høj sol i Milano: Kronprinsesse Mary nød en kold øl i varmen

Kronprinsesse Mary i Milano. 
Kronprinsesse Mary i Milano.
Foto: Hanne Juul
Med temperaturer omkring de 30 grader var det uden tvivl dejligt med en iskold øl for kronprinsesse Mary under sit besøg i Milano i Italien tirsdag.

Efter at have været rundt hos de mange dygtige danske design-virksomheder, der i disse dage udstiller i den store møbel- og designevent Milan Design Week, og hørt om deres bud på bæredygtige løsninger og produkter, var det tid til en velfortjent pause for kronprinsesse Mary tirsdag eftermiddag.

https://imgix.billedbladet.dk/marymilano.jpg
Foto: Fusillo Lab

Og på denne varme sommerdag med en temperatur på 28 grader var det heldigt at sidste stop i rundvisningen var det danske bryggeri Carlsberg.

Dejlig kold øl

For sammen med blandt andre designlegenden, italienske Rossana Orlandi og arkitekt Anders Lendager blev hun her budt på en dejlig kold øl, kan man se på de billeder, som kongehuset har delt på deres Instagram fra Milano.

Milan Design Week er verdens største årlige møbel- og designbegivenhed, og i år er Danmark repræsenteret med en udstilling med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi i dansk design og arkitektur.

https://imgix.billedbladet.dk/marymilano_.jpg
Foto: Fusillo Lab

Læs mere om: