Hoffet afslører: Så længe skal Mary og Frederiks børn bo i Schweiz

Kronprinsfamilien

Kronprinsfamilien

Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
I en ny pressemeddelelse fra kongehuset fremgår det, at kronprinsparrets børn skal gå i skole i byen Verbier i tre måneder i begyndelsen af det nye år. Mary vil primært opholde sig med børnene i Schweiz.

Kronprinsparret børn prins Christian, 13 år, prinsesse Isabella, 12 år, og prins Vincent og prinsesse Josephine på otte år skal gå i skole i Schweiz i tre måneder.

De tager hul på skoleopholdet på den fornemme internationale skole Lemania-Verbier i begyndelsen af det nye år.

Det fremgår af en ny pressemeddelelse fra kongehuset.

Børnene kommer hjem til folkeskolen

"Deres Kongelige Højheder Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine vil i begyndelsen af det nye år indlede et 12-ugers skoleophold på den internationale skole Lemania-Verbier i Schweiz. Når skoleopholdet er afsluttet, vil alle fire børn fortsætte deres skolegang i deres nuværende klasser på Tranegårdsskolen i Gentofte", lyder det i pressemeddelelsen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kender Verbier godt

Kronprinsesse Mary vil en stor del af tiden bo i Schweiz sammen med børnene i Verbier-området, som kronprinsfamilien kender så godt fra deres mange skønne skiferier i netop denne del af de schweiziske alper.

Mary og Frederik i Schweiz

"Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen vil i perioden primært opholde sig sammen med børnene i Schweiz, og Hans Kongelige Højhed Kronprinsen vil være sammen med familien, når der er muligheder for det i Kronprinsens program," står der endvidere i meddelelsen fra kongehuset.

Nyd billederne af Frederik og Marys kærlige børneflok i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden