19. mar. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Hold nu op! Prins Christian vækker opsigt på familieudflugt

Prins Christian
Prins Christian
Foto: Martin Høien
Der har været god gang i familiehyggen hos kronprinsparret og deres fire børn den seneste tid. En særlig familieudflugt med prins Christian i en fremtrædende rolle vækker opsigt.

Kronprinsfamilien har efter en vel overstået vinterferie i februar hygget videre her i marts, og Mary og Frederik og børnene har blandt andet været et smut forbi Rosenborg Slot på en privat rundvisning.

Kronprinsfamilien har indledt en række rundvisninger på danske slotte og museer, hvor direktør Thomas Thulstrup fra Kongernes Samling fortæller om Danmarkshistorien med udgangspunkt i danske konger og dronninger gennem tiden.

Første stop var Rosenborg Slot, hvor Mary og Frederik og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent hørte om Oldenborgerne og tiden fra valgkongedømme over enevælde til konstitutionelt monarki.

Prins Christian fylder godt og flot i billedet

Kronprinsesse Mary lavede en fin video fra rundvisningen, og videoklippet er lagt på kongehusets Instagramprofil, hvor det har fået mange fine kommentarer.

Prins Christian fylder godt og flot i billedet i videoen, og det er der flere, som er ret begejstrede for.

- Sikke da prins Christian gror hold nu op, lyder det fra en fan af den kongelige familie, mens en anden skriver “og far er blevet den lille, det er ikke sådan, når de unger render i vejret”.

Andre benytter i kommentarfeltet anledningen til at give udtryk for, at de glæder sig til, at prins Christian senere på året skal fejres i anledning af sin 18-års fødselsdag 15. oktober.

Læs mere om: