Mandag, 3. oktober 2022 — af Christinna Braun

Husker du? Sådan mødte prinsesse Marie og prins Joachim hinanden

Prinsesse Marie og prins Joachim. 
Prinsesse Marie og prins Joachim.
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Marie og prins Joachim måtte kæmpe for kærligheden.

Prinsesse Marie og prins Joachim er i dag lykkeligt gift, men starten på deres forhold var ikke så let, som man kunne håbe på.

Deres allerførste møde fandt sted i Danmark, hvor prinsesse Marie – der dengang hed Marie Cavallier – var inviteret til en jagt med sin daværende kæreste. En af de andre deltagere var prins Joachim, og de to faldt hurtigt i snak.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg tænkte ikke så meget over, at han var prins. Det var bare hyggeligt. Og så var han den eneste, som kunne tale fransk. Så vi talte sammen og sad i øvrigt ved siden af hinanden under middagen. Vi snakkede hele aftenen, og det var meget hyggeligt. Der lå ikke noget i det, fortalte prinsesse Marie i et stort interview med BILLED-BLADET i 2016.

Efterfølgende blev de begge single, og de mødtes igen. Forholdet udviklede sig, men det var ikke ukompliceret.

Der var mange spørgsmål og overvejelser for Marie Cavallier, der jo havde været helt almindelig og borgerlig, indtil hendes forhold til prins Joachim udviklede sig.

- Og når det bliver alvorligt, kommer der også mange overvejelser. Er jeg klar til at blive gift? Er jeg klar til at opgive min anonymitet? Kan jeg bære det ansvar at være et medlem af kongehuset? Hvad bliver min rolle?

Heldigvis valgte parret at kæmpe for kærligheden – også selvom det krævede pause undervejs.

- Fordi jeg er så fornuftig, kom kærligheden langsomt. Jeg ville ikke give mig selv hen. Jeg ville være forsigtig. Men derefter var jeg ikke i tvivl. Joachim var ”the man of my life” … (manden i mit liv, red.), sagde prinsesse Marie i interviewet.

Prins Joachim og prinsesse Marie offentliggjorde deres forlovelse 3. oktober 2007, og året efter, den 24. maj, giftede de sig i Møgeltønder Kirke.

Sammen har de børnene prins Henrik fra 2009 og prinsesse Athena fra 2012.

Derudover har prins Joachim to sønner, prins Nikolai fra 1999 og prins Felix fra 2002, fra sit tidligere ægteskab med grevinde Alexandra.

GALLERI: Så smuk var prinsesse Marie til sit bryllup (Aller media)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden