Tirsdag, 24. maj 2022 - af Christinna Braun

Har du styr på prinsesse Maries familie? Se billederne

Har du styr på prinsesse Maries familie? Læs mere i artiklen.

Prinsesse Marie blev født den 6. februar 1976 i Paris som datter af Francoise og Alain Cavallier. Hun fik navnene Marie Agathe Odile Cavallier.

Hendes forældre er skilt.

Ifølge Kongehuset er Alain Cavallier tidligere medindehaver af et reklamebureau, i dag er han pensioneret. Prinsessens mor Francoise Grassiot er indehaver af hotellet ”Château de la Vernède".

Prinsesse Marie har to halvbrødre, der er sønner af hendes far Alain Cavallier. Det er brødrene Edouard og Charles Cavallier, der begge er født og opvokset i Paris.

Derudover har prinsesse Marie to andre halvbrødre, der er sønner af hendes mor. Det er brødrene Benjamin og Gregory Grandet, der er født i Schweiz og opvokset i Paris.

Prinsesse Maries mor Francoise er gift med Christian Grassiot, som har sønnen Jerome, der også har været med til flere familiefester i Danmark.

 

Et andet meget tæt og elsket familiemedlem var prinsesse Maries farmor, baronesse Odile de Sarigné. Hun døde i 2016 som 98-årig, så prinsesse Marie havde glæde af hende i mange år, og de var meget tætte, har Marie selv tidligere udtalt.

Se billederne af prinsesse Maries familie i galleriet over artiklen.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden