24. maj. 2021
Af Malan Joensen

Hvad lavede Mary i Paris?

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Arkivfoto: Hanne Juul
I BILLED-BLADETs kongelige brevkasse kan du hver uge læse interessante spørgsmål og svar om alt inden for den royale verden.
Kære kongelige brevkasse! Er det noget med, Mary boede i Paris, inden hun flyttede til Danmark? Og hvad lavede hun i så fald dernede? Venlig hilsen L. Bjerregaard Kære L. Bjerregaard! Daværende Mary Donaldson boede i den franske hovedstad i nogle måneder i 2002, hvor hun underviste i engelsk på erhvervssprogskolen TRANSFER Etoile. Senere samme år flyttede hun til Danmark, hvor hun blev ansat hos Microsoft Business Solutions som projektkonsulent for virksomhedsudvikling, kommunikation og marketing. Året efter, i 2003, friede kronprins Frederik til hende under en ferie til Rom, og resten er historie, som man siger. Med venlig hilsen Jon Bloch Skipper Har du et spørgsmål af royal karakter, som du gerne vil have opklaret? Så kan du sende det ind til BILLED-BLADETs kongelige brevkasse, der er en fast del af Danmarks royale ugeblad. Hver uge svarer historiker og royalekspert Jon Bloch Skipper på interessante spørgsmål om kongehuset, kongefamilier i ind- og udland samt mange andre spændende aspekter af den royale verden igennem historien.
Jon er forfatter til flere bøger om og med de kongelige, herunder "Tre søstre: samtaler mellem dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie" (2008).
Send dit spørgsmål på mail til jon@billed-bladet.dk eller på post til BILLED-BLADET, postbox 602, 0877 København C. Mærk kuverten "Kongelig brevkasse".

Læs mere om: