5. feb. 2022
Af Marianne Singer

Se billederne: Frederiks kærlighedsgaver til Mary

Kronprins Frederik har altid været god til at finde de helt rette gaver til sin elskede Mary. BILLED-BLADET har samlet kronprinsens kærlighedsgaver til sin hustru i et flot galleri.

Kronprinsparret har været gift siden 2004, og helt fra begyndelsen har kronprins Frederik været god til at finde de helt rette gaver til sin elskede Mary.

Ofte har kronprinsen foræret kronprinsessen smukke og værdifulde smykker, der viser, at han gør sig umage med at finde noget helt særligt til sin hustru.

Se de mange flotte smykker, som kronprins Frederik har givet til kronprinsesse Mary i galleriet over artiklen - tryk oppe i højre hjørne for at se hele billedteksten.

Meget personlige

Smykkerne er altid lavet i høj kvalitet og er meget personlige.

Blandt Frederiks gaver er et unikt armbånd med små guldrelieffer af kronprinsparrets fire børn samt parrets fællesmonogram på en baggrund af sort emalje.

Bryllupsdagsgave

Kronprinsesse Mary bar armbåndet første gang på tredjedagen af et officielt besøg i Polen i 2014.

Netop den dag kunne parret fejre 10-års bryllupsdag.

Armbåndet er ligesom medaljonen lavet af den danske guldsmed Ragnar R. Jørgensen.

Særlig plads

Da BILLED-BLADETs journalist spurgte, om armbåndet var en bryllupsdagsgave fra kronprinsen, svarede kronprinsesse Mary med et sødt og underfundigt smil: – Det kunne godt være.

Kærlighedsgaverne fra kronprins Frederik holder hele livet og vil helt sikkert altid have en helt særlig plads i kronprinsessens hjerte.

Læs mere om: