Prins Christian
Prins Christian har haft en skøn weekend med familien i Aarhus, men i dag er han i København – nærmere bestemt til Superligafodbold i Parken.

Prins Christian har i weekenden været i Aarhus for at fejre dronning Margrethes 82-års fødselsdag, men i dag er han i København i Parken for at se Superliga-arvefjendeopgøret mellem FC København og Brøndby IF.

Prins Christian er fan

I den direkte tv-transmission på 3+ lige nu er det til at se, at prins Christian og et par kammerater hepper på hjemmeholder FC København.

Christian har i hvert fald et flot FCK-tørklæde om halsen i det lune april-vejr.

Vildt fodbolddrama

Kampen er altså i fuld gang netop nu.

Og der har allerede traditionen tro været gang i flere dramatiske sekvenser i kampen, som blandt andet har været afbrudt fem minutters tid på grund af røg fra romerlys på tribunerne, der er fyldt til sidste plads.

Kampen er vigtig for begge klubber, og FC København skal for eksempel helst vinde for at holde FC Midtjylland langt bag sig toppen af Superligaen.

Da FCK tidligt i anden halvleg scorede til 1-0, brølede Christian og hans venner jublen ud sammen med de over 30.000 andre tilskuere.