1. sep. 2021
Af Marianne Singer

Hyggede sig: Frederik i godt selskab med sin ven Thomas Vinterberg

Kronprins Frederik på første række sammen med Thomas Vinterberg direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen. 
Kronprins Frederik på første række sammen med Thomas Vinterberg direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen.
Foto: Ritzau Scanpix
Kronprins Frederik var i forrygende humør, da han sammen med blandt andre sin gode ven, instruktøren Thomas Vinterberg, var gæst ved uddelingen af Dansk Erhverv-prisen 2021 i forbindelse med Dansk Erhvervs Årsdag i København.

Kronprins Frederik var i forrygende humør, da han onsdag eftermiddag overrakte Dansk Erhverv-prisen 2021 i forbindelse med Dansk Erhvervs Årsdag i Øksnehallen i København.

https://imgix.billedbladet.dk/20210901-173042-l_50mb_1_1.jpg
Kronprins Frederik overrakte årets pris til Falck, Carelink og Danske Regioner, der blev hædret for deres unikke offentligt-private samarbejde om lyntest, som har været en hjørnesten i den danske teststrategi, der har bidraget til at få Danmark gennem coronakrisen. Fra venstre er det Dansk Erhvervs formand og bestyrelsesformand, Jens Mathiesen, næstformand i Danske Regioner, Ulla Astman, kommerciel direktør for Falcks ambulanceforretning, Lars Dam Jensen, adm. direktør i Carelink, Brian Rosenberg, samt kronprinsen og Brian Mikkelsen.
Foto: Ritzau Scanpix

Ved ankomst blev han modtaget af Brian Mikkelsen, der er direktør i Dansk Erhverv, og efterfølgende gjorde også den Oscar-vindende instruktør Thomas Vinterberg dem selskab.

Thomas Vinterberg var blevet inviteret for at fortælle, hvordan det er at lede en stor Oscar produktion.

https://imgix.billedbladet.dk/20210901-175700-l_105mb_1_0.jpg
Kronprins Frederik i et afslappet øjeblik sammen med Brian Mikkelsen.
Foto: Ritzau Scanpix

Med til bryllup

Kronprins Frederik er gode venner med Thomas Vinterberg, der i 2004 blandt andet var gæst ved Frederiks bryllup med Mary.

Dansk Erhverv-prisen 2021 gives til et offentlig-privat samarbejde mellem to eller flere aktører, for eksempel virksomheder, organisationer og myndigheder, der i samarbejde har leveret ekstraordinære, konkrete resultater og bidraget til at løfte en samfundsudfordring.

Med prisen følger 100.000 kroner.

Læs mere om: