Lørdag, 25. september 2021 — af Ulrik Ulriksen

I dag går det løs: Mary og Frederik får fantastisk oplevelse i Jylland

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til en helt speciel lørdag for kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, der i Jylland kan se frem til et par store oplevelser. Du kan naturligvis følge med i kronprinsparrets forrygende lørdag her på vores website.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik får en travl og meget underholdende lørdag i Jylland.

Klokken 16.45 er Mary og Frederik i Jelling, hvor de skal se nærmere på det historiske oplevelsescenter Kongernes Jelling.

Her vil de blive budt på et par rigtig sjove overraskelser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik på den røde løber

Fra Jelling går turen til Vejle Musikteater, hvor Mary og Frederik er hovedrollerne til årets store royale prisfest.

De royale æresgæster ankommer klokken 20.40 via den røde løber til Kronprinsparrets Priser-showet, som sendes direkte på DR1 kl. 21.00 og på DRTV.

Her er Tina Müller og Kåre Quist værter, mens blandt andre Drew Sycamore, Christopher, Iomfro og Scarlet Pleasure vil optræde.

Med til champagnefest

Efter tv-showet er overstået, er kronprinsparret med til champagnefest med vinderne, og her er BILLED-BLADET naturligvis også med, så du kan få alt det, du ikke får på tv.

Flot bryllupsgave

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet af Bikubenfonden i 2004 som en bryllupsgave til Mary og Frederik.

Formålet med prisuddelingen er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde.

Der uddeles i alt fire priser: Kronprinsparrets Kulturpris, Kronprinsparrets Sociale Pris, Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris og Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris.

BILLED-BLADET dækker det hele

Du kan følge med i kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks travle lørdag i det jyske her på vores website, hvor der vil være dækning af de royale aktiviteter med friske reportager, nye billeder og videoer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden