Onsdag, 30. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

I dag sker det for første gang: Mary i ny hovedrolle

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary skal for første gang deltage i en helt særlig begivenhed i København.

I dag, onsdag den 30. september, bliver Uddannelses- og Forskningsministeriets undervisningspris uddelt for allerførste gang, og i den forbindelse får kronprinsesse Mary en hovedrolle.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary i aktion

Mary skal i eftermiddag sammen med uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen ved en ceremoni i København overrække priser til syv inspirerende og engagerede undervisere på de videregående uddannelser.

Undervisningsprisen er en hyldest til de gode undervisere, der i denne tid med corona-restriktioner har ekstraordinært mange udfordringer.

Fremragende undervisere

De syv priser på hver 500.000 kroner er en anerkendelse af de fremragende undervisere og skal være med til at skabe opmærksomhed om inspirerende og nytænkende undervisere, som har stor betydning for de studerende.

Hæderspris og penge

Prisen består af en personlig hæderspris på 200.000 kroner og 300.000 kroner, som skal bruges på udviklingsaktiviteter, der skaber et godt og engagerende undervisningsmiljø.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du komme på besøg hos prinsesse Benedikte, og så har vi midt i en svær tid med corona-restriktioner været med dronning Margrethe på en helt særlig opgave.

Desuden byder vi på et stort interview med Divya Das og Kim Bildsøe, og så varmer vi op til Vild med dans.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden