29. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Isabella og Christian kan snart nyde skønt forårstegn i Fredensborg

Prinsesse Isabella og prins Christian
Prinsesse Isabella og prins Christian
Foto: Hanne Juul
De kommende måneder skal kronprinsfamilien bo i Kancellihuset i Fredensborg, hvor foråret byder på mange fine oplevelser. Isabella og Christian har særlig mange skønne minder fra foråret i Fredensborg.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er med deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine flyttet fra Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg til Kancellihuset på Fredensborg Slot, hvor de skal bo de kommende måneder.

Foråret i Fredensborg er noget helt særligt og byder på mange gode oplevelser.

Kronprinsfamilien nyder Fredensborg

Man kan blandt andet spadsere i den smukke Fredensborg Slotspark, og så kan man gå en tur ned til Skipperhuset og nyde udsigten til Esrum Sø.

Kronprinsfamilien har allerede hygget sig et par dage i Kancellihuset, og nu kan de snart nyde et helt særligt og meget populært forårstegn i Fredensborg.

Skønne færger ved Skipperhuset

De historiske færger Rolf og Viking vil ifølge bådfartens hjemmeside fra 1. maj ligge nymalede og nyrenoverede ved anløbsbroen ved Skipperhuset i udkanten af Fredensborg Slotpark bare ti minutters gang fra Kancellihuset, hvor Mary og Frederik og børnene bor.

Grønt lys

Og så snart myndighederne giver grønt lys for sejlads, ja så åbnes bådfarten.

For prinsesse Isabella og prins Christian er netop åbningen af bådfarten noget helt unikt, som de har oplevet tidligere sammen med deres far og farfar prins Henrik.

Prinsesse Isabella, prins Christian, kronprins Frederik og prins Henrik
Prinsesse Isabella, prins Christian, kronprins Frederik og prins Henrik
Foto: Aller Foto

Mindeværdig dag

Mindeværdigt var det i maj 2014, da prins Henrik sammen med kronprins Frederik, prinsesse Isabella og prins Christian deltog som æresgæster i 2014-sæsonens åbning af bådfarten på Esrum Sø ved Skipperhuset nær Fredensborg Slot.

Esrum Sø er smuk

Esrum Sø tog sig særdeles smuk ud ved den festlige bådfartsåbning i det strålende solskin, hvor en frisk vind netop den dag sørgede for masser af små bølger på Esrum Sø.

Isabella og Christian samt deres far og farfar viste stor interesse for den særlige begivenhed, som for alvor markerer indledningen på Fredensborg-foråret.

Prinsesse Isabella, prins Christian, kronprins Frederik og prins Henrik
Foto: Aller Foto

Meget anderledes i år

I år bliver det hele på grund af corona-situationen meget anderledes, men bådfarten skal nok blive indviet på et tidspunkt, og foråret kan kronprinsfamilien og resten af de lokale altså i høj grad nyde i de smukke omgivelser ved Skipperhuset i Fredensborg.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb18-forsider.jpg

Læs mere om: