Fredag, 18. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Joachim følger lægens råd: Tager det stille og roligt

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Martin Høien
Det er hårdt for enhver at komme i gang med et nyt job, og prins Joachim har strategien for sin jobstart parat, så han får en fin indledning på sin tid som forsvarsattaché.

Prins Joachim har glædet sig til at komme i gang med sit nye job som forsvarsattache på den danske ambassade i Paris, og der er nok at tage fat på.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Samtidig skal prinsen dog efter sin operation for en blodprop i hjernen i juli passe på sig selv.

Prins Joachim er fuld af iver

- Jeg er fuld af iver for at komme i gang stille og roligt. Selvfølgelig efter lægens råd. Og på den måde få fuldbyrdet det, som et helt års meget intense studier hele sidste skoleår her i Paris nu skal udmønte sig i, sagde prins Joachim, da han fredag morgen ved den danske ambassade i Paris mødte BILLED-BLADETs udsendte og den øvrige danske presse.

Spændende og udfordrende

- Det er spændende og udfordrende. Jeg ser frem til en masse interessante oplevelser for Forsvaret og selvfølgelig for Danmark, og det er sådan set det, jeg vil bekendtgøre her, lød det fra en prins Joachim, der ser ud til at være kommet sig helt over den alvorlige blodprop i hjernen, som ramte han den 24. juli midt i den royale sommerferie i Cayx.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden