Joachim og Marie: Det har vi nydt allermest hjemme i Danmark

Foto: Hanne Juul
Prins Joachim og prinsesse Marie nåede at være godt seks uger i Danmark, inden de tog tilbage til Paris for at genoptage hverdagen. Læs her, hvad parret nød allermest, mens de var hjemme i Danmark.

Efter først at have været spærret inde i lejligheden i Paris, fordi der i Frankrig var totalt udgangsforbud, og derefter to uger i isolation i lejligheden på Amalienborg, var prins Joachim og prinsesse Marie ikke i tvivl om, hvad de havde nydt mest under deres lidt ufrivillige ophold i Danmark under coronakrisen.

I et stort interview med BILLED-BLADET kort før afrejsen til Paris sagde prinseparret:

- Det er helt vidunderligt at have muligheden for at kunne gå ud og bare nyde naturen, sagde prinsesse Marie og prins Joachim, der gik mange ture i området omkring Schackenborg Slot i Møgeltønder, mens de var i Danmark.

- På Amalienborg kunne vi kun gå tur i gården med børnene - bag palæet mellem parkerede biler, fortalte prins Joachim, der af bar kedsomhed havde regnet ud, hvor mange runder i gården familien skulle tage for at have tilbagelagt to kilometer.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Læs det store interview med den kongelige familie, som BILLED-BLADET talte med, inden de igen rejste til Frankrig i denne uges nummer af BILLED-BLADET.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden