Joachim og Marie flytter til Paris: Stor omvæltning for børnene

Foto: Hanne Juul

Når prins Joachim og prinsesse Marie den 1. september begynder deres nye liv i Paris, bliver omvæltningen stor. Men især for børnene, prins Henrik og prinsesse Athena.

Søndag, 14. juli 2019 - af Trine Larsen

De sidste flyttekasser er ved at blive pakket, og så snart ferien er forbi, skal prins Joachim, prinsesse Marie og prins Henrik og prinsesse Athena, flytte fra Danmark til Frankrig og begynde deres nye spændende liv i Paris.

Nyt og ukendt

Prins Joachim skal den 2. september begynde på sin nye lederuddannelse på Ècole Militaire, og børnene skal begynde i deres nye skole. Især for dronningen Margrethes to børnebørn bliver flytningen til Paris en kæmpe stor omvæltning. De har allerede sagt farvel farvel til kammeraterne på Sct. Joseph Søstrenes skole i Charlottenlund, og om få uger skal den lille prins og prinsesse igen knytte nye kontakter, finde nye venner, men også skifte sprog  og omgivelser ud med noget helt nyt og ukendt.

Med prins Joachims travle skema, hvor han skal sidde på skolebænken i seks af ugens syv dage, bliver den store opgave med at få børnene til at falde til, prinsesse Maries. Heldigvis er prinsessen på hjemmebane i Paris, hvor hun er født, men prinsessen får en stor opgave med at få familielivet til at fungere og få kørt børnene ind i et nyt skolesystem så uproblematisk som muligt.

Få kongeligt krus med BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Alle glæder sig

Alligevel glæder alle fire sig til det nye eventyr - og ifølge prins Joachim er også børnene nu helt dus med planen og glæder sig til de nye spændende oplevelser, som ligger forude for alle fire i byernes by, Paris.

Læs mere om prins Joachim og prinsesse Maries nye liv i Paris i BILLED-BLADET, som er på gaden nu, og læs også om de andre gange, prins Joachim og prinsesse Marie har taget store beslutninger og ændret deres liv. Både sammen og hver for sig, så når de nu snart begynder at skrive et nyt kapitel i deres fælles bog, er de parate og ved, hvad de går ind til.

 

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Prinsesse Benedikte
Kronprinsesse Mary