21. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Josephine, Isabella, Christian og Vincent kan glæde sig

Christian, Josephine, Vincent, Isabella og kronprinsesse Mary
Christian, Josephine, Vincent, Isabella og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til en dejlig uge for kronprinsparret og deres fire børn. Specielt for børnene er der meget at glæde sig til.

Vi nærmer os skolernes sommerferie-periode, og den næste uge byder derfor et par helt specielle dage for mange danske børnefamilier.

Kronprinsparrets børn kan glæde sig

Sådan er det også for kronprinsfamilien, der har en sjov uge foran sig med et par fine begivenheder af privat karakter.

Særligt børnene prinsesse Josephine og prins Vincent, ni år, samt prinsesse Isabella, 13 år, og prins Christian, 14 år, har en fin uge foran sig, der byder på sidste skoledag før sommerferien.

Sjov sidste skoledag

Det plejer overalt på danske skoler at blive markeret festligt, selvom det nok bliver en smule anderledes i år på grund af corona-situationen.

Sådan vil det også være på Tranegårdskolen, hvor Christian går i 8. klasse, Isabella i 6. klasse og tvillingerne Josephine og Vincent i 2. klasse.

Prinsesse Josephine og prins Vincent
Prinsesse Josephine og prins Vincent
Foto: Hanne Juul

Allerede på tirsdag den 23. juni er der traditionel dansk hygge på plakaten overalt i landet, når vi skal markere Sankthansaften.

Dejlig aften med hygge

Også Sankthansaften bliver i år anderledes på grund af myndighedernes corona-restriktioner.

Der bliver dog selvfølgelig mulighed for i helt privat regi i en eller anden udstrækning at hygge i anledning af Sankthans og dermed så småt tage hul på den bedste og mest afslappede del af sommerperioden.

Kronprinsfamilien har i denne tid fast base i Kancellihuset i Fredensborg i Nordsjælland.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se nye billeder fra og læse alt om dronning Margrethes dejlige dag med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på Frederiksborg Slot.

Og så får du også en kæmpe reportage om kronprins Frederiks togt med Mikkel Beha Erichsen ombord på det gode skib Wallenberg.

BB25 webgrafik

Læs mere om: