JULEHYGGE: Mary blev overrasket af sød og sej Frederik

Se også:

Denne 15. december skal vi nyde et gensyn med kronprins Frederik, som overraskede kronprinsesse Mary med fin tale til slotsfrokost.

Kronprinsparret landede i Bayern i Sydtyskland på en meget kold og ekstremt regnfuld dag tilbage i 2015.

I München øsede det således ned, og vandpytterne var mange og dybe på brostenene, da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ankom til Residenz slottet, hvor ministerpræsident Horst Seehofer og frue tog imod sammen med mange hundreder af lokale.

Efter de danske æresgæster havde skrevet i gæstebogen, inviterede ministerpræsidenten dem på frokost i Antiquarium-salen, hvor der blev holdt velkomsttale af værten.

Mary smilede

Og så gik kronprinsen på talerstolen, og overraskede nok mange med leveringen af talen. Selv kronprinsesse Mary må have været overrasket over seje og søde Frederik.

Kronprinsen fik i hvert fald Mary til at smile.

Kronprinsparret nød opholdet

Resten af dagen bød på masser af andre små, fine overraskelser, og kronprinsparret nød trods det dårlige vejr at opholde sig i München, hvor de blandt andet besøgte en ny Ecco-butik samt åbnede en Georg Jensen Flagship Store.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Flot finale

Dagen blev afsluttet med en flot festmiddag i Kaisersaal på slottet Residenz, hvor kronprinsparret med royale håndtryk fik hilst på de mange danske og tyske gæster, inden festen for alvor gik i gang i de historiske omgivelser.

Du kan glæde dig til mange flere skønne video-gensyn i den royale julehygge-serie, som fortsætter året ud.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden