Onsdag, 11. december 2019 - af Ulrik Ulriksen

JULEHYGGE: Se kronprins Frederik i sjovt skiløb mod verdensmester

Skiløb hører december til, og denne 11. december lægger vi ud med en meget speciel ski-duel mellem kronprinsen og en dansk verdensmester.

Kronprins Frederik elsker at give den gas på ski, og det fik han på en meget speciel måde mulighed for, da han for et par år siden var spydspids for et dansk erhvervsbesøg i Kina.

Dansk topmøde

Der var dansk topmøde i Guangzhou i Kina, hvor kronprins Frederik og badmintonstjernen Viktor Axelsen hilste pænt på hinanden, inden de tog hul på en fysisk hård duel i 35 graders varme.

Kronprinsen og ketsjerkongen

Kronprins Frederik mødte den danske verdensmester i badminton Viktor Axelsen til arrangementet ”Denmark Days - Adventures of Denmark” I Guangzhou i Kina i 2017.

Axelsen er en kæmpe stjerne i den badmintonbegejstrede nation, og derfor var mødet mellem kronprinsen og ketsjerkongen et tilløbsstykke uden lige.

Vild ski-maskine

Viktor og Frederik dystede som finale på Denmark Days i et helt specIelt skiløb ved hjælp af en Thorax Trainer-maskine.

Samme maskine bruges af både motionister og mere seriøse langrendsløbere, når de skal i form til store løb som for eksempel Vasaloppet i Sverige, som kronprinsen flere gange har deltaget i.

Det blev en spændende dyst mellem de to profiler foran et talstærkt publikum.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Skøn koncert med Oh Land

Efter duellen var det hjem i bad og så til hyggelig reception, hvor kronprinsen og Viktor Axelsen kunne nyde en intimkoncert med sangeren Oh Land.

Du kan glæde dig til meget mere julehygge i den royale december-serie, som varer resten af året.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden