29. apr. 2019
Af Henrik Salling

Julie Berthelsen sang for prinsesse Benedikte

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/benediktejulie.jpg
Foto: Birger Storm
Julie Berthelsen fik en helt særlig oplevelse med sig hjem, da hun lørdag sang for prinsesse Benedikte og oveni mødte hestestjernen Digby.

Sangerinden Julie Berthelsen havde fundet det store smil frem, da hun lørdag sang for prinsesse Benedikte på Koldinghus. En stor oplevelse for sangerinden, som efterfølgende lagde et opslag op på Instagram.

Det var nemlig ikke kun æren ved at synge for prinsessen, som havde gjort et stort indtryk på Julie. Før rideopvisningen fik hun også lejlighed til at hilse på hestelegenden Digby, som prinsesse Nathalie vandt en bronzemedalje på under OL i Beijing i 2008.

- SÅ stort smil kommer der på når man står med en legende! Lucky me. Det her er Digby. Han er Dansk Varmblod, Prinsesse Benediktes avl, ham som Prinsesse Nathalie havde sin lange karriere sammen med. Han er 22 år idag og har været pensioneret siden 2013, men idag red han show sammen med Nathalie på banen som en fødselsdagsgave fra datter til mor. Der var ikke et øje tørt! #tak #heldigemig #digby #danskvarmblod #prinsessebenedikte75år #workpleasure, skriver Julie Berthelsen til billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

https://imgix.billedbladet.dk/julie_0.jpg
Foto: Birger Storm

Pensioneret heste-stjerne

Digby er egentlig gået på pension, men som en overraskelse til sin mor red Nathalie ind på den nu 22 år gamle hest.

https://imgix.billedbladet.dk/benedikte_0.jpg
Foto: Birger Storm

Prinsesse Benedikte fylder 75 år i dag, mandag, og var i Kolding for at åbne udstillingen "Prinsesse af Tiden".

I BILLED-BLADET kan du i denne uge læse et stort og enestående interview med dagens fødselar.

Læs mere om: