Kæmpe familiefest på Graasten Slot: Derfor var Mary og Frederiks børn ikke med

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Der har været kæmpe familiekomsammen på Graasten Slot i denne uge, men den hyggelige familiefest havde ikke deltagelse af de yngre familiemedlemmer.

Dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Maries familiekomsammen tidligere i denne uge på Graasten Slot var et voksenarrangement, og dermed var det kun for deres egne børn og svigerbørn.

Kongelig familiehygge i Sønderjylland

Alle deltagende i fætter-kusinefesten boede på Graasten Slot, men ingen havde deres børn med.

Således var kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks børn ikke med i Gråsten, og Christian, Isabella, Josephine og Vincent nød altså et par sommerdage uden mor og far.

Af sted på privat ferie

Også prins Joachim og prinsesse Marie var på Graasten Slot uden deres børn prins Henrik og prinsesse Athena, ligesom Joachims store drenge prins Felix og prins Nikolai var af sted på privat ferie, mens der var familiefest i Sønderjylland.

Meget mere i BILLED-BLADET

I forbindelse med familiebegivenheden, eller fætter-kusine-træffet i Gråsten, var der sommerfotografering i slotshaven, og i denne uges BILLED-BLADET kan du nyde alle de fantastiske billeder og læse alt om de festlige dage i det sønderjyske sommerparadis.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden