3. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kæmpe hit på tv: Alle elsker Marys kærlighedserklæring til børnene

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Claus Fisker
Kronprinsesse Mary sendte på tv en varm hilsen til danskerne, som har kvitteret med mange roser til en kvinde, de kalder både vidunderlig, fantastisk og kompetent. Og så er mange vilde med en særlig skøn detalje.

Som protektor for Børn, Unge & Sorg og Det Nationale Sorgcenter sendte kronprinsesse Mary en særlig hilsen i DR-programmet ”Fællessang – hver for sig”, som blev vist fredag aften.

Mary får ros

For kronprinsessens særlige tv-hilsen kvitterede danskerne med mange roser til en kvinde, de kalder både vidunderlig, fantastisk og kompetent.

- Hun er bare den bedste, lyder det i en kommentar til Marys video-hilsen, som ligger på kongehusets Facebook, og her understreges det i en kommentar desuden, at kronprinsessen gør et helt fantastisk arbejde for socialt udsatte danskere.

Flere blev rørt

Marys hilsen under DRs Fællessang var vigtig ifølge flere kommentarer på de sociale medier, hvor flere giver udtryk for, at de blev rørt, da de så og hørte kronprinsesses sætte fokus på dem, der har det ekstra svært i denne tid.

Vilde med børnebilleder

Og så er danskerne også ret vilde med, at Mary som baggrund i videoen med den særlige tv-hilsen har de fine portrætter af sine fire børn.

- Verdens sødeste børn, skriver en fan i en kommentar på de sociale medier, mens en anden beskriver billederne med disse ord: "De smukkeste billeder af børnene på bagvæggen".

Også da Mary som protektor for Børnehjælpsdagen søndag morgen sendte en digital hilsen til alle anbragte børn og unge i Danmark, var det med de skønne portrætter af Christian, Isabella, Vincent og Josephine som baggrund i kronprinsessens arbejdsværelse.

En meget smuk kærlighedserklæring fra Mary til sit skønne børnefirkløver, og altså en kærlighedserklæring, som rammer danskerne lige i hjertet.

Fremtiden ser lys ud

Ifølge mange kommentarer til video-hilsenerne fra Mary ser fremtiden lys ud for kongehuset, da kronprinsesse Mary en dag liver en fantastisk dronning.

- Mary vil blive en meget kompetent, omsorgsfuld og værdig dronning, lyder en kommentar, mens en anden roser både Mary og kronprins Frederik for at være synlige og omsorgsfulde i denne svære coronakrise.

Kronprinsparret omtales desuden som et stærkt kommende kongepar.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp2738_1_1.jpg

Læs mere om: