23. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Skøn selfie fra Amalienborg: Mary er mor med stort M

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary gav os et lille indblik i forholdene på kontoret hjemme på Amalienborg, da hun i forbindelse med Mary Fondens bestyrelsesmøde tog et billede af sig selv.

På en helt speciel dag med bestyrelsesmøde i Mary Fonden valgte kronprinsesse Mary at gøre noget, hun vist nok aldrig har gjort før.

Kronprinsessen tog en selfie, der viste hende på arbejde hjemme på Amalienborg, og på det skønne foto kan man selvfølgelig se kronprinsessen, og så får man også en fornemmelse af forholdene i arbejdværelset i Frederik VIII’s Palæ.

Kronprinsesse Mary nyder portrætter

På væggen i Marys kontor kan man se fire skønne portrætter, der med al tydelighed fortæller historien om, at kronprinsessen er mor med stort M.

Fire portrætter af kronprinsparrets børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine pryder væggen, så kronprinsessen hele tiden kan nyde at se sin elskede børnekvartet, mens hun sidder og knokler.

Børne er små og nuttede

De fire portrætter har en del år på bagen, for børnene er alle små og meget nuttede på de skønne billeder.

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden holdt bestyrelsesmøde, da Mary tog selfien, og det var et ekstraordinært et af slagsen.

Først og fremmest på grund af coronakrisen var mødet et af dem, deltagerne nok sent vil glemme.

Kronprinsesse Mary til møde

Kronprinsesse Mary satte som frontfigur for fonden et par ord på de særlige omstændigheder, og så lagde hun altså det unikke billede på de sociale medier af sig selv på hjemmekontoret og med de øvrige mødedeltagere på den tablet, som var lige foran hende.

- I dag har vi holdt bestyrelsesmøde i Mary Fonden under meget anderledes omstændigheder, end vi plejer, sagde Mary i opslaget og fortsatte.

En ekstraordinær situation

- Som alle andre skal vi holde afstand, og vi mødtes derfor på Teams. Vi plejer heller ikke at kommunikere fra disse møder - eller tage billeder for den sags skyld. Men jeg synes, at denne særlige situation kalder på, at vi åbner lidt mere op for det, der foregår i Mary Fonden netop nu, lød det blandt andet fra Mary.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb17-forsider.jpg

Læs mere om: