22. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Det har Mary aldrig gjort før: Vi åbner lidt mere op!

kronprinsesse mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary har på en helt særlig dag med bestyrelsesmøde i Mary Fonden valgt at gøre noget, hun og hendes kolleger aldrig har gjort før.

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden holdt i dag et bestyrelsesmøde, som var ekstraordinært.

Først og fremmest på grund af coronakrisen var mødet et af dem, deltagerne nok sent vil glemme.

Kronprinsesse Mary på hjemmekontoret

Kronprinsesse Mary satte som frontfigur for fonden et par ord på de særlige omstændigheder, og så lagde hun også et helt unikt billede på de sociale medier af sig selv på hjemmekontoret og med de øvrige mødedeltagere på den tablet, som var lige foran hende.

- I dag har vi holdt bestyrelsesmøde i Mary Fonden under meget anderledes omstændigheder, end vi plejer, siger Mary i opslaget og fortsætter.

Vi plejer ikke at tage billeder

- Som alle andre skal vi holde afstand, og vi mødtes derfor på Teams. Vi plejer heller ikke at kommunikere fra disse møder - eller tage billeder for den sags skyld. Men jeg synes, at denne særlige situation kalder på, at vi åbner lidt mere op for det, der foregår i Mary Fonden netop nu, lyder det fra Mary, som herefter kommer ind på dagens vigtigste emne på mødet

For kronprinsessen er det afgørende at sætte fokus på, at konsekvenserne af coronakrisen rammer direkte ind i flere af de udfordringer, man beskæftiger sig med i Mary Fonden.

Problemer i kølvandet på coronakrisen

Der er for eksempel stor risiko for, at mange flere i kølvandet på coronakrisen vil komme til at føle sig ensomme, samt at volden i hjemmet eskalerer, og at isolation og fravær af fysisk nærhed vil påvirke børn og unges trivsel på en ekstremt negativ måde.

Der skal tænkes i nye baner

- Der skal tænkes i nye baner. Der er god opbakning fra bestyrelsen til de tiltag, der allerede er i gang, og der kom også nye gode idéer op på mødet, som vi nu arbejder videre med, siger kronprinsessen i forbindelse med dagens bestyrelsesmøde.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb17-forsider.jpg

Læs mere om: