Lørdag, 11. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary: Vi gør alt hvad vi kan!

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Claus Fisker
Forleden sendte kronprinsesse Mary som frontfigur for Mary Fonden en særlig påskehilsen til alle. Mary satte med sin hilsen fokus på blandt andet ensomhed i den udfordrende tid med coronakrisen.

Mary Fondens formand kronprinsesse Mary sendte forleden en påskehilsen med afsæt i nogle af de mange udfordringer, coronakrisen har medført.

Kronprinsesse Mary sætter fokus på ensomhed

Mary satte i sin hilsen blandt andet fokus på, at Mary Fonden gennem de sidste mere end 10 år har arbejdet for at bekæmpe ensomhed og social isolation.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ensomhed i denne tid

Netop af denne grund er man særlig optaget af de konsekvenser, coronakrisen har for ensomhed blandt danskerne.

Der er også mange andre farer, som lurer ekstraordinært meget i denne tid.

Vold i familien ser ud til at være stigende, og også eksklusion fra fællesskaber og mobning kan ramme børn i denne tid, på trods af at skolerne er lukkede.

Mary Fonden gør meget

- I Mary Fonden gør vi lige nu alt, hvad vi kan, for at arbejde videre med vores projekter og programmer, selvom Danmark er lukket ned – og vil være det et godt stykke tid endnu. For vi ved, at så snart Danmark åbner op igen, er der brug for, at vi er med til at skubbe på, at gode, stærke og sunde relationer og fællesskaber kan genoptages, nyetableres og vare ved, siger Mary i sin påskehilsen fra Mary Fonden og fortsætter.

Kræver noget af os alle sammen

- Hvis vi skal komme igennem krisen sammen og afhjælpe konsekvenserne på den anden side, kommer det til at kræve noget af os alle sammen, lyder det fra kronprinsessen.

Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden