Kæmpe hit til gymnasiefest: Kronprins Frederik på slap line i biologilokalet

Se også:

Stemningen var helt i top, da kronprins Frederik med masser af overskud indviede H.C. Ørsted Gymnasiets helt nye bygning.

Kronprins Frederik forestod med stil og charmerende smil indvielsen af H.C. Ørsted Gymnasiets nye bygning i Kongens Lyngby nord for København.

I forbindelse med det festlige arrangement indviede kronprinsen gymnasiebygningen ved at klippe den traditionelle røde snor.

Kronprins Frederik gik en tur i biologilokalet

Efter indvielsen, hvor der også var taler ved bestyrelsesformand Henrik Tofteng og borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune Sofia Osmani, fik kronprinsen en rundvisning i bygningen.

Under fremvisningen besøgte kronprins Frederik blandt andet et klasselokale, hvor der undervises i biologi.

Her spredte kronprinsen ekstra glæde blandt eleverne, der nød at have royalt selskab.

Frederik imponerede med sin viden, og han har i hvert fald hørt godt efter i biologitimerne på Øregård Gymnasium, hvorfra han selv blev student i 1986.

Leg med former

H.C. Ørsted Gymnasiet, som er en del af TEC – Technical Education Copenhagen, er et teknisk gymnasium (HTX) med fokus på teknologi og naturvidenskab.

Naturvidenskab og nytænkning af undervisningspraksis smelter sammen i det 8.000 kvadratmeter store gymnasium, som kan rumme 10 spor og er et anderledes gymnasium, hvor der leges med former og ruminddeling.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden