Torsdag, 10. marts 2022 — af Ulrik Ulriksen

Kæmpe hit til gymnasiefest: Kronprins Frederik på slap line i biologilokalet

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Stemningen var helt i top, da kronprins Frederik med masser af overskud indviede H.C. Ørsted Gymnasiets helt nye bygning.

Kronprins Frederik forestod med stil og charmerende smil indvielsen af H.C. Ørsted Gymnasiets nye bygning i Kongens Lyngby nord for København.

I forbindelse med det festlige arrangement indviede kronprinsen gymnasiebygningen ved at klippe den traditionelle røde snor.

Kronprins Frederik gik en tur i biologilokalet

Efter indvielsen, hvor der også var taler ved bestyrelsesformand Henrik Tofteng og borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune Sofia Osmani, fik kronprinsen en rundvisning i bygningen.

Under fremvisningen besøgte kronprins Frederik blandt andet et klasselokale, hvor der undervises i biologi.

Her spredte kronprinsen ekstra glæde blandt eleverne, der nød at have royalt selskab.

Frederik imponerede med sin viden, og han har i hvert fald hørt godt efter i biologitimerne på Øregård Gymnasium, hvorfra han selv blev student i 1986.

Leg med former

H.C. Ørsted Gymnasiet, som er en del af TEC – Technical Education Copenhagen, er et teknisk gymnasium (HTX) med fokus på teknologi og naturvidenskab.

Naturvidenskab og nytænkning af undervisningspraksis smelter sammen i det 8.000 kvadratmeter store gymnasium, som kan rumme 10 spor og er et anderledes gymnasium, hvor der leges med former og ruminddeling.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden