Torsdag, 10. marts 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary klar til kæmpe begivenhed ved Rådhuspladsen

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary er klar til at møde en masse inspirerende unge mennesker til prisfest ved Rådhuspladsen i København.

Kronprinsesse Mary kan se frem til en fin dag i rigtig godt selskab tirsdag den 22. marts.

Kronprinsessen overværer med Mary Fonden kåringen af Mediekonkurrencens vindere til en stor begivenhed i Politikens Hus ved Rådhuspladsen midt i København.

Kronprinsesse Mary hylder vinder

JP/Politikens Hus har afholdt Mediekonkurrence for 6.-10. klasser i hele Danmark under temaet ”Mod forandrer verden”, og i den forbindelse skal konkurrencens vindere kåres.

Formålet har været at give eleverne viden om mediebranchen samt at udgive aviser og nyhedssites med “Mod forandrer verden” som overordnet tema.

Eleverne deltager i konkurrencen ved at lave deres egen avis, der trykkes på rigtigt avispapir og sendes til klassen i 500 eksemplarer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mod til at sige fra

- Med temaet ønsker vi at få eleverne til at reflektere over, hvad mod egentlig er, og hvordan det at gøre noget modigt kan forandre meget – både i det helt nære og i det store perspektiv. Det kan f.eks. kræve mod at sige fra, hvis nogen bliver mobbet eller holdt udenfor i klassen. Men gør man det, kan det gøre en kæmpe forskel – både for den, der bliver mobbet eller ekskluderet, men også for hele fællesskabet, siger Helle Østergaard, direktør i Mary Fonden.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden