Fredag, 14. januar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Kæmpe overraskelse: Se hvor dronning Margrethe holder fest med familien

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det har været en fantastisk festdag for dronning Margrethe, der har fejret sit 50-års regeringsjubilæum med to store officielle markeringer. Her til aften er fejringen dog helt privat og finder sted på Amalienborg.

Det har allerede været en ekstraordinær dag, der vil gå over i historien, og også denne aften på Amalienborg er noget helt særligt.

Dronning Margrethe til fest i specielt palæ 

På en historisk aften blev der budt på noget af en overraskelse, da dronning Margrethe kørte af sted over slotspladsen fra sit Christian IX's Palæ, hvor mange troede at aftenens fest i anledning af regeringsjubilæet skulle finde sted.

Det var dog ikke i dronningens palæ og ej heller i kronprinsparrets smukke Frederik VIII's Palæ, at dronningens fest fandt sted.

Dronning Margrethe holdt i stedet fest i et helt tredje palæ, Christian VII's Palæ, som dronningen ankom til lidt i otte fredag aften.

Christian VII's Palæ
Christian VII's Palæ
Foto: Hanne Juul

Fest netop nu

Den kongelige familie markerer netop nu dronningen 50-års regeringsjubilæum i Christian VII’s Palæ på Amalienborg, hvor Majestæten er samlet med sine børn, svigerbørn, børnebørn og ældste søster til en privat middag. 

Det er på alle måder en helt perfekt finale på en flot dag med storslået markering af dronning Margrethes 50-år regeringsjubilæum.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden