Tirsdag, 28. december 2021 - af Marie Krakau

Kgl. ekspert: Par-look med Joachim og to andre prinsesse Marie-outfits der er værd at bemærke

Prinsesse Marie har i år forsat sin klassiske stil, men har også overrasket i flere sammenhænge.

2021 er ved at rinde ud, og vi kigger derfor tilbage på den kongelige stil i året der gik. Kongelig hofreporter på BILLED-BLADET Marianne Singer har taget et kig på prinsesse Maries looks fra et 2021, der bød på alt fra et spændende partner-look og smukke sommerkjoler til de mere klassiske styles. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Marianne Singer fortæller, at prinsesse Maries stil altid har kunne karakteriseres som klassisk, enkel og elegant. Dette var også tilfældet i år, hvor vi har oplevet prinsesssen, der til dagligt bor i Paris med prins Joachim og deres børn prins Henrik og prinsesse Athena, flere gang i Danmark ved både større fester, officielle opgaver og til afslappet familiehygge. 

Se prinsesse Maries mange looks fra 2021 i galleriet øverst i artiklen. 

- Prinsesse Marie er glad for det klassiske og elegante look. Vi ser hende ofte i business-styles med en blazer, som hun kombinerer med lange busker eller en knælang, tætsiddende nederdel, fortæller Marianne Singer.

Tre looks der gjorde særligt indtryk

Ifølge Marianne Singer er der særligt tre af prinsessens looks fra 2021, der er værd at bemærke. 

Det første bar hun, da hun overværede åbningskoncerten ved Schackenborg Musikfestival. Her var hun iført en let sommerkjole med hvid bundfarve og blomster i lyse nuancer. 

Marianne Singer noterer sig, at Marie her mestrede at gøre det romantiske look moderne med en kjole med masser af lag, der dansede i den sønderjyske vind. Hun parrede kjolen med lækre sandaler med kilehæl. 

- Prinsesse Marie er glad for det feminine look, og sådan en florlet sommerkjole i romantisk stil klæder hun rigtig godt, siger hofreporteren. 

I en smuk og sommerlig kjole med blomstermønster og iøjnefaldende flagrende lag var prinsesse Marie til åbningskoncerten ved Schackenborg Musikfestival. 
Foto: Søren Jul Lamberth

Se flere detaljer fra det smukke outfit i galleriet øverst i artiklen. 

Farve-eksplosion

Prinsesse Maries klassiske styles og snit er ofte holdt i dæmpede toner, fortæller Marianne Singer. 

- Hun ses mest i farver som hvid, sort, blå, neutrale nuancer og afdæmpede toner. Men han skal ikke tage fejl af hende, hun kan godt overraske og er ikke bange for farver, lyder det. 

Og på en smuk septemberdag lyste hun op i en syrenfarvet frakke med mørkere lilla tørklæde, da hun deltog i høstfest på Frederiksberg. 

- Hun tør godt gå all in og bruge stærke farver som den syrenfarvede frakke virkelig var, siger Marianne Singer og tilføjer: 

- Og det er rigtig dejligt at se, at hun har modet til at kaste sig ud i sådan nogle looks. 

Prinsesse Marie er ikke bange for farver, når chancen byder sig. Til Høstfest på Frederiksberg i august var Marie svær at tage øjnene fra i den syrenfarvede frakke med lilla og stribet halstørklæde. 
Foto: Lars H. Laursen

At prinsesse Marie ofte holder sig til meget klassisske silhuetter, snit og outfits, når hun er repræsentant for kongehuset, kan der være en simpel forklaring på ifølge Marianne Singer, der fortæller, at prinsessen ikke har nogen stylist. 

- I modsætning til kronprinsesse Mary har prinsesse Marie ikke en fast stylist. Det kan være derfor, at hun mest holder sig til de klassiske og elegante looks, som man aldrig går galt i byen med, forklarer hofreporteren. 

Opsigtvækkende partner-look 

Ifølge Marianne Singer var det nok mest iøjnefaldende outfit, som prinsesse Marie bar i 2021, det hun havde på, da hun deltog i Fredensborgkoncert og efterfølgende middag hos dronning Margrethe i efteråret. 

Til koncerten havde dronningen samlet et udsnit af repræsentanter fra den danske filmbranche, og prinsesse Marie havde her fornøjelsen af at sidde til bords med bl.a. skuespillerne Mikkel Boe Følsgaard, Christine Albeck Børge og Louise Mieritz. 

Til den festlige aften havde Marie et opsigtsvækkende og meget moderne velour-suit på bestående af brun blazer og lange bukser og hertil et flot og funklende hårsmykke. Blazeren og bukserne matchede hendes mand prins Joachims jakke, der ligeledes var af velour. 

- Det var et meget moderne partner-look, som prinseparret havde valgt, siger Marianne Singer og fortsætter: 

- Prinsesse Marie var meget moderne klædt i de lange bukser, og at hun derudover matchede sin mand satte prikken over i'et på hendes nok mest opsigtsvækkende look i år. Det var et ægte rød løber-look, der springer i øjnene, så snart man ser det, afslutter Marianne Singer, der glæder sig til at følge prinsesse Marie i 2022.

Prinsesse Marie og prins Jaochim var i et lækkert partner-look til Fredensborgkoncert i oktober. 
Foto: Jesper Sunesen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden