KGL. GULDBRYLLUP: 43 kærlige øjeblikke mellem Margrethe og Henrik

GALLERI: Kærlige øjeblikke mellem dronning Margrethe og prins Henrik

Dronning Margrethe og prins Henrik kan 10. juni fejre guldbryllup. Det fejrer vi med et stort galleri med masser af kærlige billeder af guldbrudeparret.

Lørdag, 10. juni 2017 - af Marie Krakau

Holmens Kirke dannede en juni-lørdag i 1967 rammen om et bryllup lidt ud over det sædvanlige. Den daværende tronfølger, nu dronning Margrethe, blev gift med sin franske forlovede, greve Henri Marie Jean André, der efter vielsen fik titlen "prins". Regentparret kan nu fejre 50 års kærlighed med guldbryllup lørdag d. 10. juni 

Selvom det ikke slog gnister mellem regentparret ved deres første møde under en middag i London, slog lynet til gengæld kraftigt ned, da de senere mødtes til et bryllup i Skotland. Kun 14 måneder senere ringede Holmens Kirkes kirkeklokker for det forelskede par, og 50 år efter har kærligheden kun vokset sig større.

43 kærlige øjeblikke mellem guldbrudeparret

I løbet af de 50 år sammen har regentparret fået to dejlige sønner og otte vidunderlige børnebørn, der kun har bragt endnu mere kærlighed ind i den kongelige familie.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Vi har fundet 43 skønne billeder frem, fyldt med kærlige øjeblikke mellem guldbrudeparret, der fejrer dagen privat ombord på Kongeskibet Dannebrog. 

Du kan se galleriet over artiklen.