FOR 52 ÅR SIDEN: Se de dejlige billeder fra Margrethe og Henriks bryllup

GALLERI: Dronning Margrethe og prins Henriks bryllup

Dronning Margrethe og prins Henrik sagde "ja" til hinanden og kærligheden den 10. juni 1967, da de blev viet i Holmens Kirke i København. Vi har samlet en række smukke billeder fra brylluppet og den efterfølgende bryllupsfest på Fredensborg Slot.

Mandag, 10. juni 2019 - af Marie Krakau

Lykken strålede ud af den daværende tronfølger, prinsesse Margrethe, da hun den 10. juni 1967 endelig fik sin store kærlighed, grev Henri Marie Jean André de Monpezat.

Parret, der blev forlovet otte månder tidligere, den 5. oktober 1966, blev viet i Holmens Kirke i København, og herefter kørte de sammen i karet gennem København til Amalienborg.

Fejringen af kærligheden mellem prinsesse Margrethe og prins Henrik fortsatte på Fredensborg Slot, hvor der var indbudt til bryllupsfest. I dagens anledning var der hejst en stor pavillion bag slottet, så der var plads til de mange gæster fra både Danmark og udlandet. 

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Dejlige billeder fra brylluppet og festen

Vi har samlet en buket af smukke billeder fra brylluppet. Gense vielsen, karetturen, brudekjolen, som blev kreeret af Jørgen Bender, prins Henriks tale ved festen og mange flere dejlige øjeblikke fra Margrethe og Henriks store dag. 

Du kan se galleriet over artiklen. 

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!