Torsdag, 23. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Klar til herlig fest på Amalienborg: Margrethe i godt selskab med familien på balkonen

Dronning Margrethe, prinsesse Isabella og kronprinsesse Mary
Dronning Margrethe, prinsesse Isabella og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til et brag af en fødselsdagsfest på Amalienborg søndag den 16. april, når dronning Margrethe fylder 83 år.

Det er netop blevet meldt ud, at dronning Margrethe i anledning af sin fødselsdag søndag den 16. april vil lade sig hylde af danskerne, når Majestæten træder ud på balkonen på Amalienborg.

Meldingen kommer midt i en periode med dronningens genoptræning af ryggen, som hun blev opereret i den 22. februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dagens pressemeddelelse med den gode nyhed om dronningen og fejringen af fødselsdagen kan man blandt andet læse følgende:

“Hendes Majestæt og den kongelige familie vil i den anledning vise sig på balkonerne på Christian IX’s Palæ på Amalienborg klokken 12.00.”

Margrethe sammen med kronprinsfamilien

Sidste år på Marselisborg blev dronning Margrethe fejret med stil af de lokale i anledning af 82-års fødselsdagen, og Majestæten var den dag omgivet af hele kronprinsfamilien på balkonen.

Der er nok ganske stor sandsynlighed for, at dronningen også i år på Amalienborg-balkonen, ligesom det var tilfældet til sidste års fejring på Marselisborg, vil være omgivet af Frederik og Mary samt sin børnebørn Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden