8. feb. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Klar til vinterferie efter travle dage: Det skal Mary og Frederik nu

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary fyldte 50 år i lørdags, og hele weekenden lod hun sig fejre af kronprins Frederik, parrets børn og af hele Danmark. Der var privat fest lørdag aften og stor tv-fejring søndag. Nu har kronprinsparret lagt private planer for den næste tid.

Der har været fuld fokus på kronprinsfamilien den seneste tid, og især kronprinsesse Mary har tiltrukket sig danskernes opmærksomhed.

Kronprinsesse Mary fyldte 50 år i lørdags, og hele weekenden lod hun sig fejre af kronprins Frederik, parrets fire børn, af dronningen og af hele Danmark.

Kronprinsesse Mary blev fejret af familie og venner

Der var privat fest i kronprinsparrets Amalienborg-palæ lørdag aften og stor tv-fejring søndag i bedste sendetid på TV 2.

Også i ugen op til 50-års fødselsdagen var der fuld damp på kedlerne, og kronprinsessen blev fejret med begivenheder på Koldinghus, i Zoologisk Have København, på Københavns Universitet og på Frederiksborg Slot.

Trækker stikket og lægger private planer

Efter en længere periode med travlhed og mange officielle opgaver har kronprinsesse Mary og kronprins Frederik nu trukket stikket, og de har lagt skønne private planer for den næste tid.

Vinterferien nærmer sig, og fra i morgen kan man ud fra den officielle kongelige kalender over officielle programpunkter med kongelig deltagelse se, at prinsesse Benedikte er Rigsforstander fra den 9. februar til og med den 20. februar.

Rejser til udlandet

Det betyder, at kronprinsparret og også dronning Margrethe er udenlands fra i morgen og hele vinterferien.

Mary og Frederik og børnene glæder sig nok til at komme lidt væk på en sikkert tiltrængt vinterferie med ægte familiehygge i de smukkeste omgivelser med god mulighed for at være aktive og få en ordentlig dosis frisk luft.

Læs mere om: