Kongelig ekspert: Derfor var det så dejligt at se prins Joachim og prinsesse Marie

Prinsesse Marie og prins Joachim. 

Prinsesse Marie og prins Joachim. 

Foto: Hanne Juul
Prins Joachim og prinsesse Marie er i Danmark for at fejre dronning Margrethe.

Dronning Margrethe har den 14. januar 2022 50-års regeringsjubilæum, og dagen har budt på et fint program i fejringens tegn.

Dog meget mindre end først planlagt, da den aktuelle coronasituation lagde en dæmper på festen.

Dronning Margrethes havde på dagen dejlig støtte af sin nærmeste familie, der deltog i arrangementerne på Christiansborg og senere ved Roskilde Domkirke.

Med til at fejre dronning Margrethe var også prins Joachim og prinsesse Marie, som til daglig bor i Paris med deres to børn prins Henrik og prinsesse Athena.

Derfor er det heller ikke hver dag, de er i Danmark, hvilket gør det ekstraskønt at se dem til en fejring som jubilæet, siger BILLED-BLADETs kongehusekspert Marianne Singer.

- Det var noget helt særligt at se dem på den store trappe på Christiansborg Slot, hvor Folketinget formelt markerede dronningens regeringsjubilæum. Vi har i mange år set dem på netop dette sted, når de deltager i Folketingets åbning, men fordi de har en travl hverdag i Paris, har de ikke deltaget i den begivenhed siden 2018, siger kongehuseksperten.  

- Derfor gav det nogle dejlige minder om dengang, kongefamilien stod og hyggede sig på netop denne trappe i den forbindelse.  

Glade og forelskede

Prins Joachim og prinsesse Marie arbejder begge på Den Danske Ambassade i Paris, hvor prins Joachim er forsvarsattaché, og prinsessen er særlig kulturrepræsentant.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

- Selvfølgelig betyder det noget ekstra, at prins Joachim og prinsesse Marie rejser fra Paris og er med til denne dejlige fejring af dronning Margrethe.

- De virkede lige så glade og forelskede, som de altid er. Og én ting, man altid kan regne med, er, at de altid holder i hånd. Det er virkelig dejligt og romantisk, og der var en rigtig dejlig stemning.

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden