Kongelig julehygge på Marselisborg er et kæmpe hit i udlandet

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Ude i Europa har man lagt mærke til, at dronning Margrethe og kronprinsfamilien er ganske gode til den vigtige disciplin ”julehygge”.

Som den helt perfekte optakt til juleaften har drionning Margrethe og kronprinsfamilien sendt en varm hilsen til alle danskere og budt på et par skønne blileder fra ægte royal dansk hygge ved rødgranen på Marselisborg Slot.

Søde hilsner til dronning Margrethe og kronprinsfamilien

Danskerne har taget vel imod den royale hilsen og de fine billeder, og mange glade borgere har kvitteret ved at sende en hilsen til den kongelige familie via de sociale medier.

Også ude i Europa har man bemærket, at der nu er skruet maksimalt op for julehyggen på slottet i Aarhus, hvor dronning Margrethe er i selskab med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt sine børnebørn prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent.

Den kongelige familie er et hit i udlandet

Det britiske medie Hello Magazine bøjer sig dybt for den skønne royale hyggestund, som man kan se på kongehusets opslag på Instagram og Facebook.

- Det er så sødt, lyder det blandt andet i Hello Magazine-artiklen om den kongelige families jul på Marselisborg.

Her anføres det desuden, at billederne af dronningen og hendes børnebørn får ethvert hjerte til at smelte.

Også flere andre medier har fanget den søde royale julehilsen, og i det hele taget har danske kongelige bidrag til julehyggen været et hit i december.

Mange medier i udlandet var for eksempel glade for julehistorien om kronprinsfamiliens to nye hundehvalpe.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden