Kongelig kalender med afsløring

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul
Hver torsdag udsender Hofmarskallatet en oversigt over de officielle programpunkter, som kongehusets medlemmer har i kalenderen de kommende 14 dage. I dag afslører kalenderen dog godt nyt. Læs med her, hvad det er
Den kongelige kalender, der udsendes hver uge fra Hofmarskallatet, giver en indblik i den kongelige families officielle opgaver og kan også give et fingerpeg om den kongelige families gøren og laden.
 
Og denne gang er der godt og overraskende nyt, for kalenderen indeholder for første gang i flere måneder opgaver, hvor ALLE kongehusets medlemmer er i aktion.
 
I  morgen Fredag den 6. august er det prins Joachim som deltager i Copenhagen Historic Grand Prix 2021 som foregår fra 6.-8. august.
 
Det bliver også en herlig og oplevelsesrig dag for dronningen, for majestæten afbryder ferien og besøger Askov Højskole i Vejen om formiddagen.
 
 
Kl. 13.20 besøger dronningen Skibelund Krat og dét besøg er en del af fejringen som blev udsat i forbindelse med 100 året for Genforeningen.
 
Mandag den 9. august rejser dronningen på ferie i Frankrig, hvor dronningen vil nyde at være tilbage på vinslottet efter at majestæten sidste år ikke kunne rejse derned.
 
 
I mens dronningen er i udlandet, er Kronprinsen er regent i perioden den 9. -16. august 2021. 
 
Men kronprinsen har også opgaver, for fredag den 13. august forestår kronprins Frederik  indvielsen af Snøhettas bygning på Ordrupgaard i Charlottenlund. 
 
Samme dag kommer Prinsesse Marie også på arbejde i Danmark, for første gang i mange måneder, når prinsessen overværer åbningskoncerten ved den nye internationale klassiske musikfestival Schackenborg Musikfest på Schackenborg Slot.
 
Mandag den 16. august vender dronningen tilbage til Danmark og tager ophold på Marselisborg Slot i Århus. 
 
Samme dag kommer kronprinsesse Mary i aktion, når hun deltager som protektor for UNFPA i åbning af Human Rights Forum i FN-Byen, 
 
Dagen efter tirsdag den 17. august deltager kronprinsessen i Human Rights Conference i forbindelse med WorldPride & EuroGames i Øksnehallen i København. 
 
Onsdag den 18. august er prinsesse Marie igen på arbejde, når prinsessen, som protektor, åbner madfestivalen Copenhagen Cooking i  Dansk Industri. 
 
Mens det sker er kronprinsessen med ved den officielle åbning af "Copenhagen 2021" i forbindelse med WorldPride & EuroGames på Københavns Rådhus.
Ugen slutter fredag den 20. august, hvor  prinsesse Marie deltager som protektor for Copenhagen Cooking i Frederiksberg Høstfest 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden