26. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kritisk tidspunkt for prins Joachim

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Martin Høien
Prins Joachim er blevet ramt af en blodprop i hjernen bare fem uger før han efter planen tager fat på drømmestillingen som forsvarsattaché ved Danmarks Ambassade i Paris.

Prins Joachim var ved at samle kræfter til et nyt og spændende kapitel af sit liv ovenpå et hårdt arbejdsår, da han blev ramt af en blodprop i hjernen og efterfølgende opereret på Universitetshospitalet i Toulouse.

Prins Joachim som forsvarsattaché

Mange eksperter som BILLED-BLADETs egen hofreporter Trine Larsen, Berlingskes Thomas Larsen og TV2 News-profil og tidligere forsvarsminister Hans Engell har set frem til at opleve prins Joachim træde i karakter og forløse sit store potentiale fra den 1. september, når han skal tage fat på opgaven som forsvarsattaché ved Danmarks Ambassade i Paris.

Og prins Joachim har naturligvis på samme måde som en elitesportsmand forsøgt at time topformen til netop den 1. september.

Drømmejob

Det er et drømmejob for Joachim og en ny begyndelse, så det at han nu er hårdt ramt på helbredet, kun fem uger inden han skal begynde som forsvarsattaché er dobbelt uheld.

Prins Joachim har det seneste år gået på den militære lederuddannelse École Militaire i Paris, som er en af de højst rangerende militære uddannelser i Frankrig, og han har gennemført uddannelsen med stil.

Joachim har et stort potentiale

Det seneste års tid har i det hele taget budt på et gennembrud for prins Joachim, der var et hit blandt danskerne, da han var vært i en tv-dokumentarserie med fokus på danmarkshistorien.

Der har derfor for alvor været lagt op til, at prins Joachim efter sommerferien skulle vise alle, at han har et enormt potentiale som forsvarsattaché og markant medlem af kongehuset.

Alle venter i spænding

Heldigvis er operationen for blodproppen i hjernen gået godt, og prins Joachims tilstand er ifølge kongehusets kommunikationsafdeling stabil.

Og nu venter alle så i spænding på fortsættelsen og håber på snart at se prins Joachim i fin form og parat til at tage hul på en ny og fantastisk fremtid.

Vellykket operation

Her er kongehusets pressemeddelelse fra lørdag aften:

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim blev sent i aftes indlagt på Universitetshospitalet i Toulouse, Frankrig. Prinsen blev umiddelbart herefter opereret for en blodprop i hjernen og operationen var vellykket. Hans Kongelige Højheds tilstand er i dag stabil.

Kongehuset har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger, men det er Hendes Majestæt Dronningens ønske, at familien får ro fra offentligheden under indlæggelsen. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie er hos sin mand.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb30-forsider_1.jpg
BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: