Fredag, 27. januar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik bringer lykke: Der er guld på vej til Danmark!

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen
Kronprins Frederik har netop meldt ud, at han skal til Stockholm for at heppe på Danmarks håndboldherrer til VM-finalen søndag aften. Frederik plejer at bringe lykke til det danske håndboldlandshold.

Det danske herrelandshold i håndbold har mange entusiastiske fans, og så har de en royal fan, som bringer ekstra lykke til spillerne på banen.

Kronprins Frederik har i årevis fuldt de danske håndboldhelte tæt, og han har heppet på dem i talrige store finaler.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For det meste har den kongelige opbakning givet pote, og spillerne har efter finalen fået guldmedaljer og kongelige kram.

Kronprins Frederik klar med guldkram i Stockholm

Søndag aften i Stockholm spiller Mathias Gidsel, Magnus Saugstrup, Niklas Landin og Mikkel Hansen VM-finale i Stockholm, og kronprins Frederik har meldt sin ankomst, og han vil gøre alt for at hjælpe de danske stjerner til deres tredje VM-titel i streg.

Kronprinsen har efterhånden stor erfaring udi disciplinen at heppe så højlydt på de danske håndboldherrer, at de bliver drevet frem til guldtriumf.

Store triumfer med Frederik i  hallen

Blandt Frederik store og gyldne oplevelser som tilskuer i hallen til herrernes håndboldfinaler er OL-finalen mod Frankrig i 2016 i Brasilien og VM-finalen i Herning mod Norge i 2019.

I 2021 heppede Frederik og kronprinsesse Mary på Mikkel Hansen & Co. på afstand, da spillerne vandt VM-guld i Egypten efter finalesejr over Sverige.

Dengang måtte Frederik blive hjemme og droppe at tage til hallen i Kairo på grund af coronasituationen.

På søndag kan intet stoppe kronprins Frederik, der er i Tele2Arena i den svenske hovedstad for at bakke det danske herrelandshold op, og forhåbentlig er der heller intet, som kan stoppe Danmarks håndboldvikingers jagt på VM-guld.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden