Fredag, 27. januar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Royal udfordring: Dronning Margrethe får gæster til middag samtidig med Danmarks VM-håndboldfinale

Kronprins Frederik og dronning Margrethe
Kronprins Frederik og dronning Margrethe
Foto: Martin Høien
Danmarks håndboldherrer har spillet sig i VM-finalen søndag aften i Stockholm, og alle danske fans skal følge med i guldkampen søndag aften i Tele2Arena i Stockholm.

Dronning Margrethe afholder søndag aften i Christian VII’s Palæ på Amalienborg et festligt taffel i anledning af årsdagen for Holmens Hæderstegns Indstiftelse.

De særligt inviterede gæster ankommer til Christian VII’s Palæ på Amalienborg klokken 20.00, og bare en halv time senere klokken 20.30 fløjtes der op til VM-finale for det danske herrelandshold i håndbold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle danske fans, inklusive kongelige, vil følge med i guldkampen på den ene eller den anden måde.

Dronningen og kronprinsparret håber på VM-guld

Mens dronningen har gæster, kan det tænkes, at Majestæten får en melding om, hvordan det går for Mikkel Hansen og Niklas Landin og de andre håndboldhelte i deres jagt på Danmarks tredje VM-guld i streg.

Kronprinsparret står ikke anført som deltagere i taflet på Amalienborg søndag aften, og kronprins Frederik har netop meldt ud, at han er i Stockholm på søndag for at heppe på Danmarks fantastiske herrelandshold i håndbold.

De danske stjerner vandt fredag aften 26-23 over Spanien i semifinalen og er dermed klar til den store finale på søndag aften.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden