Kronprins Frederik fejrede Frømandskorpset

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Der var fart over feltet med actionfyldt øvelse og eksplosioner i vandet, da Frømandskorpset med kronprins Frederik som æresgæst fejrede 60-års jubilæum.

Kronprins Frederik gennemgik den krævende uddannelse som Frømandssoldat helt tilbage i 1995, og han var selvskreven som æresgæst, da elitekorpset fejrede 60-års jubilæum med et brag af en fest. Apropos brag, så var der eksplosioner på søen under opvisning med soldater i aktion på vandet foran kronprinsen og mange andre inviterede gæster, heriblandt Frederiks gode venner Jeppe Handwerk og Nicolai Moltke-Leth.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kronprinsen nød udsigten

Kronprinsen så ud til at nyde udsigten til Frømandssoldaterne, der  gav de mange gæster en opvisning i, hvordan der kan kæmpes effektivt og i højt tempo til lands, til vands og i luften. Efter øvelses-opvisningen med ekstremt meget fart over feltet, gik kronprinsen og alle andre ind  til en reception, hvor den kongelige gæst holdt tale.

 

Frederik følte sig ung igen

I talen kom Frederik ind på, at de mange minder fra hans tid som ung frømand væltede ind over ham, når han var tilbage på uddannelsesstedet.

- Jeg føler mig ung igen, sagde kronprinsen, hvorefter han ønskede korpset stort tillykke med fødselsdagen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden