19. mar. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik fejres for fuld musik med kæmpe koncert

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Claus Fisker
Der bliver gang i den i forbindelse med kronprins Frederiks 50-års fødselsdag lørdag den 26. maj, og søndag den 27. maj spilles der for alvor op til kæmpe fest.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kommer til at sidde på forreste række i Royal Arena, når der søndag den 27. maj - i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag dagen før - er kæmpe koncert i Royal Arena i København.

DR samler med denne musikalske topevent hele nationen til en fælles fejring af den royale fødselar.

Lukas Graham og Oh Land synger for kronprinsparret

Koncerten bliver sendt live den 27. maj klokken 20.00 på DR1 under overskriften ”Hele Danmark fejrer Kronprinsen”.

Kronprinsparret vil sammen med 14.000 tilskuere indtage Royal Arena, der danner rammen om musikalsk underholdning leveret af blandt andre Lukas Graham og Oh Land. Værterne på scenen er Stéphanie Surrugue og Mads Steffensen.

Mary og Frederik til Rock’n Royal

DR sender direkte TV, når VIP-gæsterne ankommer til den røde løber på den store aften i Royal Arena, så der er meget godt at glæde sig til søndag den 27. maj.

Det er i øvrigt ikke første gang, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i en helt særlig anledning er særlige æresgæster til stor festkoncert. I forbindelse med parrets bryllup i 2004 var Frederik og Mary hovedpersoner til Rock’n Royal i Parken.

Læs mere om: