Kronprins Frederik gav unge grønlændere en uforglemmelig oplevelse

Kronpprins Frederik

Kronpprins Frederik

Foto: Morten Mejnecke
For en gruppe grønlandske studerende var et en kæmpe oplevelse at møde kronprinsen. Det skete ved et helt særligt arrangement midt i København.

Kronprins Frederik kastede glans over Fonden for Entreprenørskabs arrangement "DM i Company Programme" i Industriens Hus midt i København.

Til DM i Company Programme kåredes de bedste unge iværksættere fra ungdomsuddannelserne i Danmark.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Frederik var imponeret over at møde flere af de unge studerende iværksætter-talenter, som havde kvalificeret sig via regionale finaler. 

 

Frederik lyttede til de unge

De unge har fulgt undervisningsforløbet Company Programme, hvor de blandt andet har lært at arbejde med forretningsmodeller og indgå aftaler med samarbejdspartnere fra erhvervslivet.

Kronprins Frederik hørte om de studerende erfaringer og sørgede selv for at sprede god stemning omkring sig i løbet af samtalerne.

Foto: Morten Mejnecke

Særlig god stemning

Særlig god var stemningen, da Frederik mødte et elevhold fra handelsskolen i Nuuk. De unge grønlændere havde skabt et æstetisk sansehus, hvilket kronprinsen lykønskede dem med.

For de grønlandske drenge og piger var det en kæmpe oplevelse at møde kronprinsen, der virkelig gav dem en uforglemmelig dag i hovedstaden.

Kronprinsen mødte også iværksættere fra Aarhus Business College. De stod bag opfindelsen af et bakterieafvisende dørgreb.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden