Søndag, 12. august 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik i højt humør til våd medalje-ceremoni

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Flemming Jeppesen
Trods regnvejr i Aarhus var det en særdeles veloplagt kronprins Frederik, der overrakte medaljer til VM i sejlsport.

For kronprins Frederik er rockmusik og sejlsport to af de ingredienser, som gør livet skønt. De seneste dage har han nydt begge dele til henholdsvis Skanderborg Festival og til sejlsports-VM i Aarhus.

Lørdag var kronprinsen som protektor for VM i sejlsport forbi Aarhus for at se nærmere på konkurrencerne og møde nogle af udøverne. Frederik mødte blandt andre den danske bronzevinder i klassen laser radioal, Anne-Marie Rindom.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Frederik overrakte medaljer i regnvejret

I løbet af kronprinsens besøg ved sejlsportscentret i Aarhus begyndte regnen at vælte ned.

Det våde vejr kunne dog ikke ødelægge humøret hos Frederik, der som fornem finale på sin sejlsportsdag overrakte guld-, sølv- og bronzemedaljer til de bedste herrer i 49-klassen og til de bedste kvinder i 49 FX-klassen.

Desværre var der ingen danskere på podiet, men kronprins Frederik repræsenterede de rød-hvide farver med stil og smil i regnvejret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsen på scenen i Skanderborg

I det hele taget har kronprins Frederik og hans nære familie nydt en skøn sommerferie, som nu så småt er ved at være ovre.

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du læse alt om kronprinsfamiliens private sommertogt med kongeskibet Dannebrog, og i næste uges store nummer af Danmarks Royale Ugeblad kan du glæde dig til en fyldig reportage om kronprins Frederiks store oplevelse på Skanderborg Festival og om kronprinsesse Marys dejlige dag på modeugen i København.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden