18. jul. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik klar til lang rejse

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
For kronprins Frederik er der en spændende uges tid i vente i Japan, hvor han skal overvære indledningen af OL i Tokyo samt deltage i et helt specielt møde.

Kronprins Frederik har pakket rejsetasken, for han skal for første gang i lang tid på en meget lang rejse til den anden side af kloden.

Kronprins Frederik til generalforsamling

Fra den 19. til den 26. juli 2021 vil kronprins Frederik ifølge planen være til stede ved De Olympiske Lege i Tokyo i Japan for at deltage i Den Internationale Olympiske Komités generalforsamling samt overvære åbningsceremonien den 23. juli.

Skal se cykelløb

Desuden skal Frederik se udvalgte danske atleters præstationer ved OL.

Allerede den 24. juli skal Frederik efter eget udsagn for eksempel overvære de danske cykelryttere i aktion i herrernes landevejsløb.

Vigtigt møde

De Olympiske Lege i Tokyo skulle oprindeligt have været afviklet i juli og august 2020, men blev som følge af corona-pandemien udskudt til i år, hvor Legene afholdes fra den 23. juli til den 8. august.

Kronprinsen deltager forud for legene, i sin egenskab af IOC-medlem, i IOC’s 138. generalforsamling, hvor han formelt udtræder som aktivt medlem af Den Internationale Olympiske Komité.

Læs mere om: