Kronprinsesse Mary glæder sig til kæmpe sommerfest

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary gælder det i den søde sommerferie om at lade op til store opgaver, der venter lige om hjørnet.

Kronprinsesse Mary nyder lige nu sommerferien med sin familie, og det gælder da bestemt også om at samle kræfter til et travlt og spændende efterår.

Allerede i den sidste del af sommeren venter en stor og festlig og ikke mindst vigtig opgave for kronprinsessen.

Mary har takket ja

København er i august efter planen vært for det internationale menneskerettighedsevent Copenhagen 2021, der har til formål at sikre lige rettigheder for LGBTI-personer over hele verden.

Kronprinsessen har for længst takket ja til at blive protektor for begivenheden

- Jeg ser frem til at være med til at sætte mangfoldighed og LGBTI-rettigheder på dagsordenen både herhjemme og internationalt. Jeg glæder mig til, hvad jeg er sikker på bliver nogle festlige og vigtige arrangementer både op til og under Copenhagen 2021, siger Mary i forbindelse med den store begivenhed.

Glade dage i august

Copenhagen 2021 finder sted den 12.-22. august i 2021 i København og Malmø.

EuroGames i 2021 tilbyder konkurrencer inden for 29 sportsgrene, en sportslederkonference samt et folkeidrætsprogram på tværs af København og Malmø. WorldPride afholder et større menneskerettighedsprogram med en menneskerettighedskonference, en demokratifestival og en samling for parlamentarikere fra hele verden.

WorldPride indeholder desuden et omfattende kulturprogram og selvfølgelig den afsluttende march – Prideparaden – der går gennem København.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden